Лятна мъжка мода

Световноизвестните дизайнери налагат няколко безпрекословни правила, които ще предопределят мъжката елегантност през топлите сезони. Сигнална палитра, стилни кройки, смели комбинаци, скъсени пропорции.

Ярки цветове

Адамовците получават правото да се обличат толкова ярко, колкото им харесва – не са им забранени дори малиновото, електриково синьото и тюркоазът.

Сафари

Колониалните сека – с много джобове и в цвета на пустинните бури, са едно от най-атрактивните предложения за всекидневието през топлите сезони.

Авиаторските якета

В началото на миналия век пилотите сядали зад щурвала в т. Нар. Бомбъри. В наше време късите якета слизат на земята, украсени с множество детайли и решения в най-различни оттенъци.

Бяло

На мода е не само чисто белият цвят но и неговите сиво-синкави нюанси, които могат да се носят от сутрин да вечер. Модерни са белите обувки с елегантна форма подходящи за носене както с дълги така и с къси панталони.

Като жиголо

Костюмите на пролетта и лятото са доста вталени. Носят се с остроноси обувки, ризи с дълги яки, ефектни аксесоари. В някои случай по саката се слагат леки трикотажни жилетки.

Чанти

Всичко в тях се подчинява на приставката „свръх” – свтъхобем, свръхмеки и свръхярки на цвят.

Шорти

Налага се да си представите, че дългите до коленете или свършващи малко под тях шорти са джинси, и да започнете да ги комбинирате смело с всичко, попаднало ви подръка – от тишърти до кардигани и елегантни сака с вратовръзка.

Десени

Мъжете имат на разположение най-доброто от всичко, създадено някога от известните художници: абстракции, графика, символизъм, опарт, фотопринтове.

You can leave a response, or trackback from your own site.