Нова лятна колекция

Нова лятна колекция от магазин за обувки online-obuvki.com

Новата лятна колекция от магазин за обувки online-obuvki.com е изключително насочена към младата аудитория, сандалите и чехлите са с подчертано младежки дух,а дизайнът им разкрива непокорния дух на младата жена.
Този сезон летните обувки са изключително модерни, декорирани с множество метални апликации, които отразявайки светлината, ще привлекат вниманието през летните нощи. Черното, сребърното и златното си остават царете на сезона.
Всички „златни” обувки, чанти, дрехи, коси , грим и маникюр се завръщат това лято в ежедневния ни живот. Обувките ще ги виждаме в „златна” кожа и лак.
Сандалите и чехлите от новата колекция са подходящи за коктейли, както и за абитуриентски бал. Нежни, секси и провокативни, луксозни и стилни, това е впечатлението, което оставя колекцията. Колекцията се отличава с неповторима елегантност съчетана с лукс и изчистени линии.
Това са обувки за работещи жени , но които успяват да бъдат привлекателни и женствени дори в дома си.Спокойни бледи цветове взаимствани от природата,създават хармония и

You can leave a response, or trackback from your own site.