Освежена за 5 минути

Освежена за 5 минути –

Кой казва, че са необходими часове, за да възвърнем хубавия си вид? С помоща на бялата и декоративната козметика можем да постигнем перфектно излъчване за не повече от четвърт час. Лесни трикове, за да бъдем прекрасни не само в празничните моменти, а и през цялата година.

Естественост и чар за 5 минути

Перфектна кожа, свеж тен на лицето и нежни устни се постигат за отрицателно време с лесен и удобен грим. Започнете, като нанесете обичайния си дневен крем. Най-добре е да бъде с хидратиращи и защитаващи от температурните амплитуди съставки. Не пропускайте и продукт за околоочният контур, който ще изтрие като с магическа пръчка следите от умората,ще заличи тъмните кръгове и сенките под очите и ще направи погледа ви ослепителен. Най-лесно ще постигнете това, като сложите от него колкото половин оризово зърно върху четка, след което го разнесете под клепачите и в областа на слепоочието.

За повече свежест и руменина нанесете прасковен руж върху скулите си. Той ще направи лицето ви сатенено нежно и прикрие окончателно евентуални несъвършенства.

Начертайте линия в основата на клепача и под окото, като леко я издърпате в края му за по-ефектен завършек. Имате ли обаче кръгли очи , нанесете само върху горния клепач. Попийте молива във вътрешния край на окото и го разстелете добре във външния, за да постигнете т. нар. опушен ефект. Завършете с черна спирала за мигли. В центъра на устните нанесете светъл глос, внимателно го разстелете към краищата им.

За перфектен резултат

фиксирайте околоочният контур с помоща на прозрачна пудра. За по-лесно нанасяне на червилото отворете добре устните си. Така ще ги покриете с цвят равномерно.

You can leave a response, or trackback from your own site.