Ослепителен блясък за 15 минути

Ослепителен блясък за 15 минути

Започнете с нанасянето на дневния крем, после се възползвайте от предимствата на околоочния контур. Разстелете го с помощта на тънка четка не само в областта на клепачите, използвайте го и за да прикриете малките несъвършенства по лицето си. Попийте излишния продукт. За да избегнете лъщенето, което понякога се получава след използване на продукт против сенки около очите, нанесете прозразчна пудра от двете страни на носа и там, където сте използвали коректор.

Оцветете скулите си с матов руж: цвят праскова или оранж са подходящи за всички видове тен с изключение на много слетлата кожа, където заложете на нежнорозови оттенъци.

Очертайте контура на клепачите си с очна линия, като за ваше удобство използвайте тип “флумастер”. Така погледът ви ще бъде подчертан и ще изпъкне още повече.

След очната линия не пропускайте и сенките за клепачи. Те трябва да са в светъл оттенък ( бежово или слонова кост ). Покрийте целия клепач до арката на веждите. Завършете със спирала в шоколадов или традиционния черен цвят, като покриете с нея горните и долните мигли.

Върху устните използвайте единствено червило с добър покривен и сатениращ ефект.

За перфектен резултат

За да си осигурите перфектно покритие на фон дьо тена, предишната вечер не пропускайте да подхраните кожата на лицето си с нощен крем. Така той се нанася по-лесно и гримът като цяло издържа по-дълго. Дозирайте добе ружа, като за сравнение най-напред използвайте опакото на дланта си. Прекалите ли със спиралата за мигли, можете да отстраните излишъците, като нанесете върху тях малко коректор, а после попиете с кърпичка.

You can leave a response, or trackback from your own site.