Правила за избор на костюм

Правила за избор на костюм

С течение на времето унисекс тоалетът става символ на деловия успех. От една страна, панталоните приравняват двата пола, от друга – те правят жените по-стройни. Ето защо днес евите, които не притежават подобно одеяние, се броят на пръсти.

Елегантен, комфортен и много практичен, костюмът е уместен навсякъде, а жената, която го носи, се чувства уверена и защитена, понеже двете му части скриват много от недостатъците на фигурата й. И все пак, отбелязват психолозите, мъжете чувстват скрита заплаха от страна на дамите, облечени почти като тях. Ето защо 59% от адамовците искат да виждат представителките на по-красивата половинка на човечеството в поли и рокли.

Всъщност костюмът – без значение дали е с панталон или пола, е избор не само на деловите дами. Моделите от туид, фин вълнен плат, памук изглеждат съвсем адекватно и на ресторант. С тези от коприна пък можете да отидете на всеки коктейл или официална вечеря. Не забравяйте обаче да сложите обувки на висок ток, да притегнете талияте си с широк кожен колан и да вземете в ръка подходяща чанта. Сугурно сте наясно, че сега са актуални както широките, така и тесните панталони, както едноредните, така и двуредните сака с обточени с кожа или сатен ревери.

You can leave a response, or trackback from your own site.