Рапсодия в бяло и сиво

Рапсодия в бяло и сиво

Дизайнерите умело съчетават бялото и сивото, и правят различни комбинации с друго цветове като комбинацията сиво с розово, със зелено, със синьо, с червено, но най-вече с бяло – класическата комбинация.

За парти

Рокля с бяло с висока талия и без ръкави е чудесно решение за всеки празничен повод. За да подчертае женствеността си, изберете модел със средна дължина и прибран силует. Към роклята добавете жилетка в сив цвят, която се завързва под бюста. Подходящите аксесоари са обувките на висок ток, малката чанта – тип портмоне, и сребърните бижута – например обеци и гривна.

За ежедневието

Комбинацията от пола в сив цвят и риза в бял е идеалният вариант за всеки ден. Спрете се на актуалната пола тип балон или такава с набор, който започва още от талията и създава обем. Към всяка една от полите чудесно подхожда вталена риза с къс буфан ръкав. Подчертайте талията си с широк колан в тъмносиво. За ежедневието изберете обувки на средно висок ток и по-голяма чанта.

За работа

Костюмът е класическия вариант за бизнес облекло. За летните дни обаче дизайнерите предлагат да замените неговата горна част – сакото – с елече. Под него поставете риза, топ или блуза и ще изглеждате достатъчно сериозно на всяка делова среща. Не много високите обувки (за предпочитане затворените, не сандалите), шалът, часовникът и средно голямата чанта са идеални допълнения към бизнес стила.

You can leave a response, or trackback from your own site.