С бяло през лятото

С бяло през лятото

Няма по-подходящ цвят, който да подчертае бронзовия ви тен. Затова тоалетите и обувките в бяло са класика за лятото. Според психолозите, ако носите дрехи в този тон, означава, че имате лидерски качества и приветсвате всяко ново начало. Освен това бялото символизира събвършенството и завършеността.

Освен белият цвят който заема водещо място при дрехите и обувките през лятото, други подходящи цветове са бежовото с неговите пясъчни нюанси. кораловото и масленозеленото. Не трябва да се пренебрегват и сигналните тонове – оранжево, яркозелено и цикламено. Неутралните и ярките цветове се съчетават помежду си, ето как да го направите елегантно.

Неутрални

Към тях спадат бялото, черното и бежовото. Можете да ги комбинирате свободно с всички останали. Непретенциозните цветове са идеални за всяка част от облеклото, както и за всеки повод. Единствено за черното е прието, че е за строго официални случай.

Ярки

Съчетаването на няколко изкрящи цвята е изключително актуално. Например зелено, червено и жълто или лилаво, червено и оранжево. Крещящите цветове са привилегировани при изработването на спортно-елегантни, ежедневни и плажни дрехи и обувки, както и за облекло за градински партита.

Комбинация от горните два

Ако решите да изберете облеклото си в един неутрален цвят или да комбинирате дрехите си в близка тоналност, например бяло и бежово, можете да разкрасите общия си вид с ярки обувки и аксесоари.

Никога няма да сгрешите, ако облечете тон с ярки щампи с панталон или пола в някой от изброените неутрални цветове или обратното.

Смесват се също така десени на цветя и райета или райета с точки, като в повечето случай те са на неутрален фон.

Флоралните или геометричните принтове се налагат независимо какъв е фонът – от ярки или неутрални цветове.

Облеклото

За да покажете бронзовия си загар, се спрете на къси поли или на дълги, но с дълбоки цепки, на рокли – тип прегърни ме или без гръб.

You can leave a response, or trackback from your own site.