Цветът на обувките издава вашия характер

Цветът на обувките издава вашия характер

Романтичните жени:
Този тип жени залагат на обувките в пастелни тонове, които винаги са били подходящи за летния сезон. А ако има и малко цветя по тях е страхотно. При жените романтички е хубаво да присъства нещо цветно, а именно защото са романтични.
А ако са облечени в цветна рокля, то тогава този тим жени залагат на едноцветните обувки и чанти, но да бъдат в сребърно или златно, за да подчертаят и омекотят общата визия.

Динамичните жени:
Динамичната жена залага на удобната и практична дреха и обувки към нея. Често този тип жени се спират на черно-бялата гама. Специално за тях в момента има примамливи предложения- интерпретации на елементи от животински принт, но с графична изработка. Алтернатива на черно-бялото са и тигровите шарки в кафявата гама.

Емоционалните жени:
Самите те рядко знаят какво точно искат и често сменят избора си в последния момент. Ярко червените и сини обувки са красив избор за тях. Също и жълтото, което добре се съчетава с черно. При по-емоционалните страстите са бурни.

Сдържаните жени:
Може ли жена да бъде сдържана? Мисля, че не! Дълбоко в себе си тя изпитва много и смесица от чувства. Но все пак да, има и такива жени, които търсят по-изчистената линия. Сдържаната жена би могла да избере всеки един от актуалните цветове, като най-вероятно няма да се спре на много принтове и цветя. Но все пак за нея „първенци” са лачените обувки. Чантата също може да се комбинира с обувките, но трябва да е деликатно.

You can leave a response, or trackback from your own site.