Черно, бяло и червено

Черно, бяло и червено

Продължение…

Един от най-важните плюсове е, че единият цвят винаги може да се използва като допълнение и да освежи останалите. Обикновено двата са базисни, а третия служи за акцент. Освен това комбинацията от черно, червено и бяло е лесна за осъществяване, защото първите два цвята са класически и по принцип се съчетават успешно с всички тонове. Когато към черното и бялото добавим червено, което е силен и енергичен цвят, се получава нова по-динамична комбинация.

Подходящо съчетание за офис облекло е черна пола, черен елек, бяла риза и червено бижу. Можете да експериментирате с комбинацията от черен панталон, бяла риза, червен колан и черни обувки. За парти са идеални следните два варианта: Първият включва черна рокля, бяло бижу и малка червена чантичка тип портфейл. Вторият изисква черен панталон и черно сако, бяла риза и яркочервено бижу, цвете или шал с ресни.

По всевъзможни начини можете да освежите с аксесоари класическото трио – черно, бяло и червено. Например модерната комбинация от черен панталон, карирано сако в бяло и черно и червена риза можете да допълните с ерни кожени ръкавици и бяла шапка.

You can leave a response, or trackback from your own site.