Шик и елегантност за 10 минути

Шик и елегантност за 10 минути

Имате ли малко време, възползвайте се, за да освежите тена на лицето си. Ще го постигнете с добро нанасяне на цялостен грим. Започнете с фон дьо тена, като го разстелите внимателно с върха на пръстите си. Ще осигурите нужната покривност с малко повече продукт, а као се налага, попийте излишъка с гъбичка.

Оцветете скулите си с руж в прасковенорозов оттенък, като нанесете малко повече в областта на слепоочията.

С помоща на четка сложете прахообразни сенки в тъмно зелен или кафяв цвят по целия клепач, като внимавате да не прекалите. След това завършете с няколко слоя спирала за мигли. Този тип грим е изключително успешен за отваряне на погледа и изпълването му с динамика и блясък. Като завършек използвайте червило или глос в свежи нюанси.

За перфектен резултат

Ако ползвате черна спирала за мигли, трябва да нанесете поне два пласта. Кафява ли е – слоевете да се повече. Имате ли фини устни, преочертайте горната с молив в нежен цвят. Червилото трябва да се слее с него.

Добре е да знаем

Медът и лимонът носят наслада за сетивата

Пчелният продукт обгръща тялото в мека, нежна прегръдка и с омекотяващите си свойства действа като истински балсам за уморената кожа. Антиоксидантите, които съдържа, придават свеж и подмладен вид и премахват следите от стреса. В меда има и водороден пероксид, който го прави отлично почистващо средство. Лимонът стилулира сетивата, избистря тена и тонизира кожата. Чист мед от Прованс и етерично масло от лимон се сливат в едно и оставят кожата мек, сияйна и изкусителна.

You can leave a response, or trackback from your own site.