Абитуриентският бал

Няколко препоръки за избора на тоалет за абитуриенсткия ви бал, никога не са излишни.

Абитуриентският бал е съревнование, демонстрация, емоции, стил, провокация и оригиналност. За да сте на ниво, тоалетите трябва да бъдат прецизна комбинация от цвят, десен и кройка. Тоалетите на младите дами е добре да са с качествен плат и прецизна изработка. За да не изглеждате като случайно минаваща през партито, желателно е да не използвате воланчета, набори и харбалии. Съобразете фигурата си, когато купувате официален тоалет. Високите дами могат да си позволят обемни рокли, по-закръглените – рокли тип А-образен стил. Перфектните карака естествено предполагат по-къси рокли, с които да акцентират върху фигурата. Като цветове се доверете на класиките в този тип тоалети – черно, бордо, патладжанено, някой нюанси на зеленото. Краката задължително трябва да са на обувки на висок ток, като допустимо е официални дамски сандали и тънки токове.

Друг вариант абитуриентският бал са така наречените корсети с „уондърбра” ефект. Основното предимство при тях е, че те деликатно повдигат, оформят и уголемяват бюста. По този начин спестявате и търсенето на подходящ сутиен. Акцентите при тези рокли са пишните деколтета и разголените гърбове. Платовете, които се използват са дантела, сатен, огранза и коприна. Като цветове е добре да се спрете на златисто, черно, сребърно, керемида или лилаво. Подходящи са официални дамски обувки и сандали с тънки токове, а като аксесар може и с камъчета върху тях.

Хит в този тип балове са роклите с бюстиетата и полите, изработени от златисти и сребърни материали, присъствието на метални нишки, тафта и сатен. Цветовете са розово и светло-синьо. Роклите от тип росалка, рокли с дълги цепки или с надиплени колани също са един много добър избор. Късите поли са леко разкроени в доланта част или тип балон.

Друга възможност са къси и дълги рокли с класическа кройка, изработени от метерии с ефектен десен – флорални или животински мотиви. Ако предпочитате едноцветни, то се препоръчват рокли на воали в испански стил. Тоалетите са изработени от рисувана коприна, ефирен шармуз и органза.

You can leave a response, or trackback from your own site.