Колани, обувки и ресни

Пристегнете палтото с колан

Красивият кожен колан е напълно достатъчен, за да превърне и най-скучното палто с класическа кройка в актуална и дори авангардна дреха. Колкото по-широк е коланът, толкова по-добре. Стига разбира се, да имате достатъчно талия.

Спомнете си миналото

В началото на 90-те години всички подвластни на модните тенденции еви мечтаеха да притежават пухкава жилетка или пуловер. През времето, изминало оттогава, тези дрехи успяха да ни омръзнат, да потънат в забрава и отново да възкръснат в колекциите на дизайнерите. Особено свежо изглеждат моделите в портокаловата и лимоновата тоналност.

Съобразете се с обувките си

Предизвикателно ярките обувки, боти, ботуши, дамски официални обувки, дамски ежедневни обувки, спортните обувки и дори сандали ще се носят с легингси или чорапогащи в абсолютно същия цвят – именно в това се състои новият есенен шик.

Не се страхувайте от ресните

Наподобяващи популярните расти, дългите ресни от прежда придават необходимата доза безумие както на “спокойния” трикотаж – жилетки, поли, манта така и на чантите, които заприличват на пособия за приложна магия.

You can leave a response, or trackback from your own site.