Костюмът

За висока и заоблена фигура

Унисекс-стилът е иделното решение във този случай. Спрете се на дълго сако в комбинация с широк панталон, който ще прикрие успешно поплътните ви бедра. Носете костюма с обувки или мокасини на нисък ток. Под сакото слагайте венствено бюсти, шемизета с жабо или бяла риза, която не бива да закопчавате до горе.

Пищен бюст

Ако не иската да привличате погледи към него, избягвайте силно вталените саказа сметка на тези, които следват извивките на тялото, отстоейки на няколко сантиметра от него. Тях трябва да комбинирате с не много тесни панталони, за да има противовест. Носете костюма с офицерска якичка или тишърт с деколте по врата, обувките трябва да са на висок ток с остър връх.

Ханшът ви е широк

Ориентрайте се с към костюм с пола, която ще ви позволи да превърнете дефекта в ефект. Тя обаче не бива да бъде прекалено широка, за да не изглеждате безформена. Най-добре ще ви стои трепецовидна кройка, стига десентът да не е на карета. Носета сакото – не по-дълго от средата на ханша, за да покажете част от красивото си деколте. Обувки на висок ток са задължителни.

Имате коремче

Съобразете панталона с особеностите на фигурата си, което означава, че бастите са изключени. Колкото до ципа, най-добре е той да бъде поставен странично, за да не утежняване ненужно силуета ви. Носете сакото разкопчано върху дълга и права копринена туника, която ще прикрие отсъствието на тънка талия. Препоръчителни са официални обувки.

You can leave a response, or trackback from your own site.