Обувки за работещи хора

Жените вече имат много различни професии, но каквито и да са те е важно да изглеждате добре и да се чувствате удобно във вашите обувки. Това разбира се не означава да се обличате със скучни и строги обувки. Ето няколко интересни идеи, съобразени и повлияни от послените модни тенденции.

Голямата фирма:

Да сте облечена добре в голяма корпорация не означава, че трябва да изглеждате скучна и затворена. В банката, офиса или на среща благоприличието е важно, така че деловият костюм е задължителен. Ето защо подходящ избор са обувки в топли цветове и обувки в пастелни тонове.

По малка фирма:

Ако работите в по-малка фирма, без да сте на висок пост, трябва да изглеждате елегантно, но не прекалено официално. Костюмът може да си позволите да бъде с по-разчупена кройка, някои по свежи акценти – катарами, асиметрични джобове и ципове. Създайте контраст на цветовете между дрехите и обувките. Тук може да видите няколко различни модела обувки:

официални дамски обувки, ежедневни дамски обувки, летни боти и ботуши

Творчески професии:

Някои професии позволяват по свободен стил. В облеклото на дамите, работещи в арт средите, модната индустрия или дизайна също има правила, но те се диктуват по скоро от послените модни тенденции. Ако сте в тези браншове можете да експериментирате с ефектни аксесори и бижута. Обувките могат да бъдат от най –различни модели, както спортно елеганти обувки, така и официални обувки. Добър вариант също са модни боти и ботуши.

You can leave a response, or trackback from your own site.