Слънчевите очила

Обемни

Това са очилата класически стил, очилата с масивна рамка. Харектерни са –топлите цветове ( с кафява рамка с бежов акцент ). Нежните – с кафява рамка с розови орнаменти. Летни – с рамка в розово и кафяво. Властни с черна рамка и златен акцент. Класически очила с черна рамка. Шик с рамка в черно и златисто. Очила подходящи са за носе със спортни дрехи и обувки както и за почивка на плажа.

Метален блясък

Синхронът между метал и стъкло е перфектен завършек на спортно елегантният имидж. Искрящи със златиста рамка и рогови дръжки. Благородни със зеленикава рамка. Хладни със сребриста рамка и розови стъкла. Семпли с рамка в четвъртита форма и кафяви стъкла. Забележителни със сребърна рамка и монограм. Тези очила прилягат префектно на дънки елеганти летни поли и рокли обувки със остър връх както и на спортни обувки и маратонки.

Чиста линия

Семпла форма, нежен цвят, невидим акцент в индивидуален стил – семплите рамки придават сдържаност и издават модна компетентност. Свежи с рамка в синьо и бежово. Модерни със зелена рамка. Солидни с масивна тъмносиня рамка. Дръзки с рамка в светлокафяво. Актулани с класическа черна рамка. Фамозни с рамка в черно и пепел от рози. Афро с рамка в пясъчен оттенък. Очила за по официални дрехи и официални обувки по време на бизнес пътувания.

Луксозната рамка

Малките, но забележими детайли и дисктретният блясък на камъните носят очерование и лукс. Изтънчени с кафява рамка и декорация от камъни. Грандиозни с масивна златиста рамка. Елегантни със златна рамка и камъни и рогови дръжки. Изискани с черна рамка и метални дръжки и камъни. Авангардни с бяла рамка и метални дръжки. Интензивни очила с метални рамки в лилаво и пеперуден мотив.Очила подходящи за носене с по нетрадиционни дрехи и обувки, тийннейджърски стил.

You can leave a response, or trackback from your own site.