Стайлинг продукт за конкретна прическа и коса

Отговорът на този въпрос не е никак лесен, като се има предвид безкрайното разнообразие от средства за оформяне на дългите и градки гриви, на непокорните къдрици на щръкналите кучури.

Гел

Създава обем, нанесета малко гел върху пръстите си и изправете с тях косата, започваща непосредствено над челото. Фиксирайте кичура на темето с фиби или фуркети. Гела е подходящ както за суха така и за мазна коса, косата се моделира в желата прическа лесно и се оставя да изсъхне.

Спрей за блясък

Придава приятен гланц и прави цвета по-наситен. Нанася се след оформяне на прическата, като се пръска от разстояние 10 см. Внимавайте с количеството, за да не залепне косата за скалпа. Съставът на спрея за коса е, нанолефлектори, които улавят светлината и я отразяват, витамини, катионни полимери, парфюм.

Пяна

Пяната за обем повдига косата в корените, предпазва я от топлоната на сешоара и се грижи до известна степен за краищата. Не бива обаче да прекалявате с нея, защото ще постигнете резултат, точно обратен на очаквания. Пяната придава обем, плътност и дълготрайност на прическата.

Вакса

Малко количество от продукта се разтрива между дланите, след коео прическата се моделира с пръсти. Ваксата се изпозва да структурира отделни части от прическата. Ваксата се справч добре с непокорната и твърда коса, но е прекалено тежка за фината коса.

Лак

Нанася се от разсточние 20 см върху цялата прическа или отделни части от нея, например върху бретона. Фината коса се пръска не отгоре , а отдолу, за да запази линията си по-дълго време. Лакът гарантира дълготрайност, блясък и стабилност. Съществува в различни вариянти, съобразени с ъс състоянието на косата и видовете третиране, на които е посложена.

You can leave a response, or trackback from your own site.