Как се обличат моделите и дизайнерите

Как се обличат моделите

Обикновенно спортно-елегантно, нужно е нищо да не дразни окото на човека, като види модела който трябва да наеме. В света на модата като ходиш по кастинги или партита, е важно да не си натруфен, но винаги да има шик и закачки. Отидеш ли с бижута, с часовници и всякакви други дранкулки, си кич безподобен и това дразни. Прието е да се ходи с дънки, в черно или нещо, на което да изпъква лицето на модела. Важно е лицето да изпъква, да има излъчване, дрехите остават на втори план. Прието е да се ходи с едноцветни спортни обувки или маратонки. Повечето модели се обличат семпло и разбираемо за всички.

Какво прави един модел търсен

Няма специални критерии. Красивото лице не е най-важното. Първото което се гледа е индивидуалността. Единственото нещо което физически трябва да притежаваш, е ръст 183 см. и да си много слаба, ханш 88 см. Оттам нататък, за да те забележат, трябва по някакъв начин да изпъкнеш. Това не означава да отидеш с бижута, с разголени дрехи и цветни обувки. Задължително е да си семпъл, настоен позитивни и комуникативен. Ти се виждаш за 2-3 минути с клиента на кастинга и той трябва да те запомни – с добро възпитание, с отговорност, с интерес към работотата. Ако това го няма си отива, а може да си супер красива.

Как се обличат дизайнерите

Повечето – обикновенно. Не става дума за Галиано, него трудно можеш да го опишеш. Повечета са облечени удобно – със спортно обувки, маратонки, дънки и тишъртка. Може тениската да е хубава и да пише нещо по нея. Стилистите на списанията се тези които са облечени по официално – по-хубаво.

You can leave a response, or trackback from your own site.