Удобни и еферни дрехи за плажа 2

Удобни и еферни дрехи за плажа

Искам, като вървя по крайбрежната улица на път за морето, мъжете да ме заглеждат така, както го правят, когато изляза вечер на разходка. Искам е удоволствие да стъпя на топлия пясък и той да не ме пари, искам шапка с периферия, която да пази лицето ми от слънчевите лъчи, искам голяма чанта, в която да мога да пъхна поне кърпата, очилата, тоалетното мляко, минаралната вода… Искам и още, и още… А възможно ли е?

Спортен дух

Няма как да го загубите, дори и да сте си дали няколко дни почивка. Единственото условие е да сте облечена с къса бяла памучна рокля, подобна на тази за тенис. За вашето удобство добавете обемна чанта, която лесно може да се трансформира в раница, и обувки – тип джапанки или сандали. За завършек на тоалета изберете шапка с периферия или спортна с козирка.

Градски шик

За да запазите елегантността си през ваканцията, си набавете ленена или памучна рокля с прибран силует. Предното закопчаване яе ви улесни да останете по бански костюм само с едно движение. Подходящи аксесоари са плетена чанта и шапка с широка периферия.

Следва продължение…

You can leave a response, or trackback from your own site.