Гардероб на цветя

Няма нищо по-приятно от свежия десен, особено в пролетно-летните месеци. Затова ви предлагаме три комбинации, в които централно място заемат флоралните мотиви, подходящи за ежедневието.

Елегатна рокля

Тя стои стилно и внася добро настроение в напрегнатия ни ден. Съобразете големината на цветята с вашата фигура – ако сте по-слаби, можете да си позволите големи цветни композиции; ако сте по-закръглени, особено в областта на ханша и дупето, изберете десен на ситни цбетчета. И още нещо – аксесоарите трябва да са едноцветни.

Риза + Пола

Добро съчетание, което придава женственост на фигурата и позволява комбинации с различни цветове поли. Изключително актуален сега е телесният цвят, затова ви предлагаме да изберете такава пола, в комбинация с пъстра риза. Добавете обувки в светлокафяво. Ако сте с no-закръглена фигура, ризата трябва да е вталена, но с дължина под дупето.

Блуза + Панталон

Чудесна комбинация за офиса – блуза с флорални мотиви, 6 комбинация с тъмносин панталон, елегантни обувки на средно висок ток в същия цвят и лека жилетка. Изчистено, но много нежно съчетание. Изберете прав модел панталон, за да сте сигурни, че ще ви стои добре.

You can leave a response, or trackback from your own site.