Идеи. Обувки. Мода.

Март. Баба марта. Мартенички. Мартенски намаления. 20%. Доволен процент. Не процента е уникален, защото и обувките са такива.

Така разсъждавахме, наблюдавайки създаването на напълно безсмислени текстове, статии и публикации. В стила на блог като този. Безсмислена откровенност. Обувките на новия век. Постинги на новия век. Ако това доведе до по-добър SERP на обувките Зебра, то това е лошо. Лошо заради смисъла, който липсва. Лошо заради обувките, които не са виновни. Хубави и продаваеми, но невиини що се отнася до смилъла на този текст. А за хугъл този текст е уникален. Обувките ще получат ново, по-откачено изражение в очите на смугъъъл.

Извървяния път бе дълъг, труден, с две думи – досаден, което е една. Само една обувка. Не чифт. От седемнадесета страница на сам гледаме и виждаме обувки в много разновидности. Гледат и се учат. Мислят. Пробват. Работа за всеки полуидиот. Работа за хазарта и неговите разновидности. Да видим дали този титул е добър за обувките. Не, дай да пробваме с другия. Позия на горе, на доле, резултата – продажби. Конкурентите – правят магазини и блогове. Магазинче ос комерсе. Програмисти от ново измерение. Дизайнери на сивия свят. 2 + 2 обувки е равно на сайт със малко уордпрес. Да бе. Ъпсурт в ъпрсурдната ни кошарка.

Който се сети за обувки уорд прес се сеща за уникалния админ! Кое точно бе уникалното не открихме. Ползва аякс… Обувките и те ползват в различни разновидности. Коментари на лаици. Акцент върху детайла. Прекомерен детайл. Награди за агенции – Обувките Клеър Лефт. Чисто в ляво! Комунизъм. Грозота. Безвкусие. Уникалност в безвкусието си. Обувки - безвкусни и на салата.

На разни хора, разни обувки, разни идей, малко смилъл. Дупки. Обувки с дупки – да това мисля да е модата. Новата мода!

You can leave a response, or trackback from your own site.