Нови. стари. обувки

Има ли нещо по-удобно, отколкото стар чифт обувки? Как да опише този перфектен FIT, която идва от години употреба?

Може би нашите текущи програми кв. танц са като PAIR СТАРИ на обувки. Въпреки че те могат да бъдат малко излезе от мода, ние сме много удобно с тях. Ние сме толкова удобни, че ние ще вярвам на нищо, преди да вярвам, че има нещо нередно с нашите обувки.

Ако някой има проблеми с техните стари обувки, това е защото те не са Носенето на обувки правилно. Ако носите обувките си, тъй като те са били предназначени да се носят, няма да имате никакви проблеми. Нещата ще бъдат толкова удобни, че не би могъло да има идея за някакво подобрение. Вие никога не ще искате да опитате дори нови обувки, защото стари обувки са най-ОБУВКИ ПОСЛЕДНИЯ някога ще искате.

Въпреки, че обувките са проектирани двадесет и пет години назад, ще бъдете доволни от идеята, че хората, които са предназначени да ги знае много повече за ходене УСЛОВИЯ НА ДНЕШНИТЕ от днес всеки може да се надява да знам.

Не само ще ти никога част с удобна си стари обувки, ще търсенето, което никой друг не се нови обувки, един от двамата. Ако 25-годишни обувки стават, тогава всеки трябва да носи същите стари обувки.

Ако някой иска да проектират нови обувки, автоматично ще бъдете против, защото не иска лична Мнението ви за новия дизайн, затова нови обувки не може евентуално да бъде по-добре от старите обувки, които …

… Чакай xxx минути! Преди 25 години, бащите основатели на Къш-ER-LAB не питам за Вашето мнение един от двамата! И тогава начин, трябва да има също са много хора, които са били забито в миналото и страх на промяната и комфортно със стари обувки.

И все пак, по някакъв начин или друг, преди 25 години, всеки има нови обувки.

Как го правят? Как ли са се нови обувки, когато са се опитвали в продължение на десетилетия с нищо? Какви са хората, преди 25 години, че ние нямаме “Т са днес?

Някак, обаждащи постигнато широко споразумение преди 25 години. КОНСЕНСУС е липсващата съставка. Ако сме съгласни, компромис, а заедно работа, тогава всички ние можем да имаме нови обувки.

Нашите стари обувки са големи, назад във времето си. Какви нови обувки ще бъде еднакво голям за бъдещето? Каква е първата стъпка? (Махни го? Обувки? Стъпка? О, да не говорим) Ами ако всички риск са премахнати? Може ли да се съгласяват да нека комитет, давай напред и проектиране на нови обувки? Вместо да се казва, че новите обувки не отговарят, може да чакаме докато ние се опитваме ЗА ТЯХ? Ако не, може ли най-малко ПОГЛЕД КЪМ нови обувки, след като те са създали, преди да реши дали ние като тях?

Няма начин, че нови обувки първоначално ще годни, както и да бъде толкова удобно, както стари обувки. Но в крайна сметка, на нови обувки от днес ще се превърне в удобни обувки СТАРИ на утрешния ден!

Светлата страна е, че всички ние сме заедно в това. На всички ни се носи същото ОБУВКИ СТАРИ в продължение на 25 години. Нека всички работим заедно. Ако ние сме щастливи, ние ще получим толкова много години на наслада от нови обувки като ние сме получили от нашите стари обувки.

Преводът е направен с програма и не е редактиран от човек !!!

You can leave a response, or trackback from your own site.