Нокти, за които да ви завиждат

Имате бели петънца? Ноктите Ви се белят, а искате да си направите маникюр? Възможно е, но първо направете няколко оздравителни процедури.

Започнете c хидратация

He оставяйте ръцете да съхнат сами. След като се измиете, попийте водата нежно с мека кърпа и след това нанесете с лек масаж крем. Ако е възможно, мийте се с топла или поне хладка вода и щадящ сапун, обогатен с витамини.
Два пъти седмично е добре да правите масаж с подхранващ и овлажняващ продукт. Започнете от края на пръстите, след това минете към дланта и завършете отново при пръстите.
Веднъж седмично правете вана с топли подхранващи масла или билки.

Погрижете се за ноктите

За да бъдат те здрави и красиви, е необходимо да ги подхранвате. Включете в ежедневното си меню храни, богати на желязо, калций, йод, витамин В. Приемайте витамини или хранителни добавки за нокти. Използвайте и подхранващи продукти.

Маникюрът: естествена дължина & светли тонове

Трябва да отбележим, че и през този сезон актуална е естествената дължина на ноктите. Стилистите все повече налагат късите, елегантно оформени нокти. Овални или квадратни, леко заоблени в края, това е хитът.
По отношение на цветовата гама се наблюдават две основни тенденции. Първата представя сочните, наситени, цветни нокти, а втората залага на пастелните тонове.
Друг предпочитан от големите имена в бизнеса нюанс е металикът. Този ефект най-лесно се постига с помощта на така актуалните напоследък стикери за нокти.

You can leave a response, or trackback from your own site.