Чантите и характерите

Някога обръщали ли сме внимание, как носим дамската си чантата?….

Голяма дамска чанта

Типична е за деловите жени, които са широко скроени и много работоспособни. Такива жени предпочитат чанти, които лесно се отварят и затварят, имат много отделения, където се съхраняват най-различни предмети.

Чанта със строга форма

Жените, които избират такава чанта са също така делови, но те успяват да съчетават работата и развлеченията. Обличат сдържано и елегантно.  

Изящна дамска чанта

Притежателките на тези чанти са изтънчени жени, които  доста се грижат за външността си. Докато работят, отделят повече време за странични неща и разговори, отколкото за работа.

Малка чанта без дръжки

Предназначена е само за ключове, козметика, носна кърпичка и телефон. Ограничените функции на тази чантичка говорят за ярката и нестандартна личност на жената, на която принадлежи.

Чанта, която жената държи за дръжките с отпусната ръка

Това говори за умереност и благопристойност във всичко, способност никога да не закъснява.  

Чанта “нанизана” на ръката

Ако ръката е притисната към талията, това свидетелства за това, че жената е добра домакиня, обича реда, има силно развито чувство за собственото си достойнство. Съобразява се с мнението на околните, и винаги поддържа външния си вид.
Ако чантата е притисната към сърцето с ръка, това е признак за недоверие към хората, скрито под непринудената външност. Тази жена не е особено щедра.

Чанта, която я хващат за ъгъла

Това често се съчетава с навика, жената да оставя чантата където и падне. В този случай става въпрос за прекалено уверена жена, която не се интересува от мнението на околните.

Чанта на рамо

Ако ръката е отпусната и неподвижна, това е признак, че жената е срамежлива и несигурна. Ако ръката се движи леко и непринудено, това свидетелства за весел характер. Жената е доволна от живота си, иска околните да я харесват и да и обръщат внимание, обича комплиментите.  

Чанта под мишница

Жената, която носи чантата си така, е независима, сериозна и емоционално стабилна.   

You can leave a response, or trackback from your own site.