Обувките, които е добре да имате

Обувки тип балерини

Те са универсални – могат да се комбинират и с ежедневни дрехи, и с вечерен тоалет. Краката ви ще изглеждат изящни в тях и няма да ви болят след дългото ходене из града. Изберете кожени в традиционните черно, кафяво, бежово (любимите на Анджелина Джоли), за да можете лесно да ги носите с всички тоалети.

Бежови обувки па висок ток

Както и черните обувки на висок ток, те са незаменима част от дамския гардероб. Защото бежовите обувки на ток подхождат на всеки тип тоалет, не са така скучни, както черните, и издължават визуално краката. Изберете модел, чийто цвят е максимално близък до тена на кожата ви. Избягвайте лачените – тази година няма да са толкова актуални, а и трудно се поддържат.

Удобни високи ботуши

Можете да ги носите с пола или с панталон, трябва да са едноцветни и с удобен ток. Избягвайте моделите, при които кожата е комбинирана с лак или велур, както и декоративните каишки и токи. Изчистените линии ще можете да съчетаете с повече дрехи и аксесоари.

Гумени ботуши зa дъжд и киша

Удобни и практични, те се настаниха за постоянно в сърцата и гардероба на съвременните жени. Удачни са не само за разходка в парка. Днес те са стилен градски аксесоар, който не слиза от модните подиуми на Париж, Ню Йорк, Милано. Дори големите модни имена като Марк Джейкъбс започнаха да предлагат различни елегантни версии – делови (строги и тъмнокафяви или черни), забавни и секси (с повече цвят и принтове), с височина до глезена.

You can leave a response, or trackback from your own site.