Мъжки официални обувки Оксфорд

Много хора са има следния проблем, имат чудесен чифт мъжки официални обувки, който обаче не отиват на половината дрехи в гардераба им. Не всички дрехи и не всички обувки са многофункционални, рядко има обувки който могат да се носят със всичко, нямат зависимост от събитието, подходящи са както за официални случай така и за работа. Тъй като качествените официални мъжки обувки обикновено са доста скъпи, все пак когато ги купувате внимавайте.


Мъжки официални обувки Оксфорд


Първоначално тези обувки са били известни като Balmorals в Англия. Оксфорд са мъжки кожени обувки с относително ниска предница, затворена горна част и не-гумена подметка, подметката е направена от кожа. Съвременните мъжки официални обувки Оксфорд, обаче, могат да бъдат конструирани от велур или синтетични материали. Мъжки официални обувки Оксфорд обикновено са доста гладки, но имат такива с декорации.


Подобно на повечето официални обувки, мъжките официални обувки Оксфорд традиционно са в черно, кордован, кафяво, бордо, кестен, и от време на време в бяло. Хубавото на мъжките обувки Оксфорд, че са подходящи за различни поводи. Примерно за офиса черни обувки Оксфорд ще свършат иделна работа. За шикозни събития се изискват обувки Оксфорд в цвят коняк. За формални поводи силно полирани и лъскави обувки Оксфорд вършат много добра работа.


Източник: ObuvkiZona.com

You can leave a response, or trackback from your own site.